Izjave o privatnosti, odricanju od odgovornosti i izjava o proviziji

 

Vaša privatnost

Tabletezamrsavljenje.com poštuje privatnost svojih posjetitelja i na ovoj stranici ona je apsolutno zaštićena. Radi bolje zaštite Vaše privatnosti i u svrhu informiranja o istoj, izdajemo ovu “Izjavu o privatnosti” koja detaljnije objašnjava način na koji Vaši podaci mogu biti prikupljeni i iskorišteni. Ova “Izjava o Privatnosti” biti će vidljiva i dostupna sa svake pojedine stranice ovog weba.

Google Adsense i DART kolačići (cookies)

Ove web stranice mogu prikazivati oglase iz AdSense sustava oglašavanja. Ovo su posebne napomene koje se odnose na taj program oglašavanja:

  • Google kao treća strana koristi kolačiće kako bi posluživao oglase na ovim web stranicama.
  • Google koristi DART kolačiće (cookies) kako bi omogućio posluživanje oglasa zasnovano na prijašnjem korištenju ovih web stranica kao i drugih web stranica na Internetu.
  • Korisnici web stranice mogu onemogućiti korištenje DART kolačića na slijedećoj Googleovoj web stranici: http://www.google.com/privacy_ads.html

Prikupljanje osobnih podataka

Kada posjetite Tabletezamrsavljenje.com, Google Analytics i drugi sustavi za praćenje internet prometa pamte Vašu IP adresu kao i datum i vrijeme pristupa stranici, a u svrhu administracije stranice. Ove informacije se koriste za praćenje trendova i ponašanja korisnika. Ono što je osobito važno je da bilo koja IP adresa nije povezana s osobnim informacijama koje Vas mogu identificirati.

Ako kao korisnik putem obrasca dobrovoljno ostavite osobne podatke kao što su ime i e-mail adresa, koristit ćemo ih za pružanje i unaprjeđenje naših usluga te eventualno za kontaktiranje naših korisnika. Pristup prikupljenim informacijama moguć je samo administratorima ove stranice, te informacije neće biti prodane ili ustupljene trećoj strani bez suglasnosti korisnika.

Linkovi prema drugim stranicama na internetu

Naša “Izjava o Privatnosti” ne primjenjuje se na druge web stranice na Internetu na koje pokazuju veze (linkovi) i oglasi na ovoj web stranici. Sadržaj i politika privatnosti za web stranice na Internetu do kojih vode veze i oglasi sa ove web stranice su odgovornost vlasnika tih web stranica.

 

Odricanje od medicinske odgovornosti

Na ovoj stranici dajemo Vam korisne, korektne, te točne i provjerene informacije o proizvodu, međutim tekstovi na stranici nisu pisani od strane liječnika. Svi podaci na ovoj stranici navedeni su u svrhu informiranja i educiranja, ali nisu i ne mogu se smatrati kao zamjena za liječnički pregled, medicinsku dijagnozu ili savjet, te se odričemo odgovornosti u slučaju krive upotrebe ovih informacija.

 

Izjava o proviziji

Ako kupite proizvod putem linka na ovoj stranici mi možemo dobiti proviziju (tzv. ‘referral commission’) koja nam pomaže u održavanju ove stranice, a koja je nagrada proizvođača/prodavatelja radi upućivanja mogućeg kupca na njihovu web stranicu.
U vezi s tim potrebno je napomenuti nekoliko važnih detalja:

  • Cijena proizvoda koju plaćate jednaka je kao i u slučaju ako mi ne dobijemo proviziju (ako odete na stranicu proizvođača direktno).
  • Naše načelo i čvrsto uvjerenje je da ne promoviramo nekvalitetne proizvode ili proizvode koji mogu biti štetni za zdravlje. Uvijek težimo da Vam pružimo kvalitetnu informaciju, te naše iskreno i objektivno mišljenje o proizvodu. Stoga moguća provizija (ako kupite proizvod putem našeg linka) nema utjecaja na istinitost i korektnost informacija koje Vam pružamo.
  • U našim tekstovima i pogotovo u zaključcima tekstova možda ćete primjetiti dozu subjektivnosti koja je posljedica našeg osobnog iskustva ili iskustva naših suradnika. Ipak, sve konkretne informacije o proizvodu mogu se provjeriti i dokazati.

Za Vas kao potencijalnog kupca i korisnika proizvoda vrlo je važno da znate odnos između web stranice koja informira o proizvodu (review-stranice) i proizvođača. Ako na sličnoj web stranici recenzent ne navodi “Izjavu o proviziji”, znači da recenzent skriva podatak da može dobiti nagradu za prodaju proizvoda i time ne samo da krši pravila koja je postavio proizvođač, nego Vas kao potencijalnog kupca može namjerno dovesti u zabludu.
 

Vaša pitanja i povratne informacije

Nadamo se da će Vam informacije na našoj web stranici pružiti sve podatke koje trebate. Zahvalni smo unaprijed za svaku povratnu informaciju koja nam može pomoći unaprijeđenju i poboljšanju ove web stranice.
Ako imate pitanja vezana uz “Izjavu o Privatnosti” ili druga pitanja vezana uz našu stranicu ili proizvod, možete nas kontaktirati putem naše “Kontakt” stranice.

Tabletezamrsavljenje.com

/* /*]]>*/