Ketoni maline za mršavljenje

Ketoni su sastojak maline koji joj daju specifičan okus.
Prema nekim istraživanjima utvrđeno je da ketoni maline mogu pomoći pri mršavljenju, posebno ako se njihovo uzimanje kombinira s redovitim vježbanjem i kvalitetnom uravnoteženom prehranom.

Ketoni maline postali su posljednjih godina vrlo popularan dodatak prehrani, najprije u Velikoj Britaniji nakon predstavljanja na Fox TV, a zatim i u SAD gdje ih je u svojoj emisiji popularizirao poznati dr. Oz.

Fox TV – predstavljanje Raspberry Ketone Plus tablete (eng)

Dr. Oz o utjecaju ketona maline na mršavljenje (eng)

Kako djeluju ketoni maline?

Ketoni djeluju tako da potiču razbijanje tjelesne masti na tri posebne masne kiseline koje naše tijelo tada može iskoristiti kao energiu. Na taj način olakšava se i ubrzava razgradnja naslaga masti.
Uzimanjem ketona povećava se razina hormona adiponektina koji u tijelu regulira metabolizam masnog tkiva. Adiponektin također djeluje na zaštitu kardiovaskularnog sustava te utječe na imunitet i djeluje protuupalno.

ketoni malinePokazalo se da ketoni maline povećavaju termogenezu i potiču stvaranje smeđeg masnog tkiva.
Termogeneza je proces stvaranje temperature izgaranjem kalorija, a smeđe masno tkivo je tkivo prožeto sitnim krvnim žilama u kojem se procesom termogeneze “rastapa” mast.

Razlog zbog kojega su tzv. kalorijske dijete tako često neuspješne leži upravo u činjenici da se takvim dijetama zbog nedostatka kalorija proces termogeneze usporava a mast iz hrane taloži se u bijelom masnm tkivu.

To je ujedno i razlog zbog kojeg stručnjaci danas ne preporučuju gladovanje kao način skidanja prekomjerne težine. Ako na web stranici Evolution Slimming (proizvođač Raspberry Ketone Plus i drugih kvalitetnih pilula za mršavljenje) skinete njihov 7-dnevni plan uravnotežene prehrane, primjetit ćete da on sadrži čak 5 kvalitetnih obroka – uz doručak, ručak i večeru, uključene su prijepodnevna i poslijepodnevna užina.

Samo uravnoteženom kvalitetnom prehranom uz svakodnevo trošenje kalorija možemo doći do željene težine i spriječiti “yo-yo efekt” vraćanja kilograma.
Ketoni maline u obliku tableta ili drugi kvalitetni dodaci prehrani nisu ključ uspjeha u tom procesu, ali su itekako dobrodošla pomoć.

Citati:

 • Kao i drugo bobičasto voće, malina obiluje antioksidansima.
 • 100 grama plodova maline daje 44% preporučene dnevne količine vitamina C.
 • Sadrži i resveratrol, koji usporava starenje, te visok udio elagične kiseline, koja djeluje antikancerogeno.
 • U njenom sastavu su i vlakna, folna kiselina, vitamin K, vitamin E5, mangan, magnezij, bakar, kalij i omega 3 masne kiseline.
 • Redovna konzumacija uljepšava ten, jača kosu, poboljšava zdravlje probavnog i kardiovaskularnog sustava, osnažuje imunitet i štiti od upala.
 • Malina smanjuje djelovanje slobodnih radikala te štiti od raka debelog crijeva, dojke, maternice, jednjaka i prostate.
 • Fitonutrijenti u malini sprečavaju širenje stanica raka te ih potiču na samouništenje.

Izvor: alternativa-za-vas.com

Raspberry Ketone Plus tablete
Zbog svega navedenog ketoni maline imaju značajan utjecaj na smanjenje prekomjerne tjelesne težine.
Preporučena dnevna doza ketona je 200mg dnevno. Jedna kapsula Raspberry Ketone Plus tableta za mršavljenje sadrži 100mg, pa dnevna doza od dvije tablete točno odgovara ovoj preporuci. Možda je upravo to ono što već dugo tražite – Raspberry Ketone Plus ima potencijala da Vam značajno pomogne u Vašem nastojanju da smršavite.

Pročitajte opširan izvještaj o Raspberry Ketone Plus tabletama za mršavljenje

Vaši komentari

 1. Da li isporucujete u crnu goru

 2. Prodaja Pitaj

  Dali ih ima kupiti u Hrvatskoj

Komentiraj

*

*

/* /*]]>*/