O Nama

Dobro došli na TableteZaMrsavljenje.com!

Mi smo mala ali vrijedna ekipa koja vodi i održava nekoliko web stranica o prirodnim tabletama za mršavljenje ali i o drugim proizvodima vezanim uz zdravlje.

Informacije koje ćete ovdje pronaći prikupljene su iz različitih izvora, a za neka stručna pitanja i kontrolu naših tekstova koristimo usluge liječnika i nutricionista kao vanjskih suradnika.
Ipak, ovu stranicu možete koristi isključivo kao izvor informacija, ali nikako kao zamjenu za savjet liječnika ili liječničku dijagnozu (više o tome).

Tablete za mršavljenje o kojima pišemo nisu naš proizvod i ova stranica nije namjenjena za prodaju.
Klikom na link nekog proizvoda bit ćete preusmjereni na službenu web stranicu tog proizvoda. Ako se pritom odlučite i na kupnju, mi ćemo u većini slučajeva ostvariti pravo na naknadu od proizvođača.
U vezi s tim želimo naglasiti dvije činjenice:
1. Cijena koju ćete platiti apsolutno je ista kao da ste stranicu proizvođača pronašli na tražilici ili putem bilo kojeg drugog izvora. Štoviše trudimo se osigurati Vam uvijek važeće kupon kodove da biste ostvarili maksimalni mogući popust. Često je to samo 5% ili 7%, ali u slučaju akcijskih i promotivnih ponuda, ponekad možete uštedjeti i do 20 ili 30%.
2. Činjenica da ćemo možda ostvariti proviziju NI NAJMANJE ne utječe na naše mišljenje o tom proizvodu niti je to razlog zbog kojeg Vam neke proizvode preporučujemo. Kao što ćete vidjeti, neke pilule za koje smatramo da su nedjelotvorne ili da mogu biti opasne za Vaše zdravlje, u najmanju ruku Vam nećemo preporučiti ili ćemo Vam savjetovati da ih izbjegavate, iako proviziju možemo zaraditi i na njima. Jedostavno rečeno, ako neka tableta za mršavljenje ne zadovoljava naše kriterije kvalitete, mi ćemo Vam preporučiti da ju ne kupite ili barem da budete vrlo oprezni.

Više o tome možete pročitati i u našoj ‘Izjavi o proviziji’.
Nadamo se da ćete ovo shvatiti kao našu želju da budemo transparentni i iskreni prema našim čitateljima, jer to nam je i namjera..
 
Mi smo nezavisni i u našim izvještajima uvijek nastojimo ostati potpuno objektivni. Nadamo se da ćete to prepoznati i u našim tekstovima.

Ako Vam se nešto ne sviđa, imate primjedbu ili pitanje, slobodno nam se obratite putem kontakt forme ili putem naše stranice na Facebooku.

Ako smatrate da to zaslužujemo, bit će nam drago da nas putem društvenih mreža preporučite prijateljima.

Želimo Vam dobro zdravlje i uspješno mršavljenje uz naše kvalitetne proizvode!

tablete za mršavljenje

/* /*]]>*/